Iphone 5s-re rátelepítettem az ios 11 beta 2-őt és az óta nem tölt be semmilyen oldalt, és a youtube sem működik, szerintetek mit csináljak vele?
ha ő rárakott egy nem hivatalos fejlesztői profilt, és ezzel frissítette a fejlesztői bétára, majd megtapsolják a szervízbe, aztán elküldik a garijával együtt...:D
én is azt tudom írni, amit az első...minek raksz fel olyan dolgot, amiről amúgy idáig is kxrvanagy betűkkel figyelmeztetnek mindenhol, hogy BÉTA, HIBÁK LEHETNEK BENNE...de téged ez nem érdekel :D
utána meg itt a sírás, ha elbizonytalanodsz...:D így jártál.
egyébként pedig valami nagyon nem megy, mert nekem is fenn van az 5S-emen a béta, és minden működik vele, csak jóval lassabb...
sőt valószínűleg ha megpróbálnám, akkor vissza is tudnám rakni iOS 10-re, de mivel ez egy másodlagos, nem használt telefon, így teljesen mind1, mi megy rajta...aki a hétköznapokban használt telefonján kisérletezik, meg is érdemli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!