Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol érdemesebb venni i6s-t?

Hol érdemesebb venni i6s-t?

Figyelt kérdés
16 gigás bőven megfelelt volna, de azt mondják, hogy már nem lehet kapni :(

2017. jún. 21. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

nem felelt meg volna, mert kevés...legalábbis értelmes ember nem fizet ki egy valag pénzt valamiért, amit aztán nem is használ semmire...

a kérdést viszont nem értem. hogyhogy hol?

2017. jún. 21. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Kedves előttem válaszoló! Nekem iPhone 5s-em van 16 GB-os, és képzeld nekem is bőven elég :) :D

Kérdező! Tessék egy link, itt tudsz a boltok között válogatni, de szerintem a szolgáltatóknál is lehet még kapni újonnan. (Novemberben még iPhone 5s is volt újonnan a Vodánál :D)

[link]

2017. jún. 23. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
de minek neked egy telefon ennyi pénzért, ha csak a fészbukk, messenger, instagram megy rajta? vagy azt ne mondd, hogy tele van többezer képpel, videóval, zenével és még el is férsz...:D nekem valamiért a 32 giga se lenne elég, mert van offline navigációm, tárolok pdf-eket, vannak nagyobb játékaim is, aktívan használom az iMessage-et is és még sorolhatnám. ha már kifizettem egy rakás pénzt, akkor ne olyanra használjam már, amit egy 30-40ezres alsó kategóriás telefon is kiszolgál...
2017. jún. 23. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ebbe igazad van, és a kérdésedre a válasz: Igen, sok kép van rajta (olyan 5-600 körül) de nem a telón, hanem felhőben, ahova automatikusan feltölti.. :D
2017. jún. 24. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
*Ebben
2017. jún. 24. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és a "de minek neked egy telefon ennyi pénzért, ha csak a fészbukk, messenger, instagram megy rajta?" kérdésedre: Mert lehet, hogy csak a fészbúúk megy rajta, de az stabilabban, mint az olcsóbb társaiban. :D Pl, az androidon kéthavonta minimum egyszer vissza kellett állítani a gyári beállításokat, és hát ez elég idegesító volt egy idő után :D Fél éve használok iPhone-t, de sokkal minőségibb, mint egy android, minden tekintetben (jó nyilván, nem egy S8-hoz képest :D)
2017. jún. 24. 20:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem a mostani még a 10gigát sem üti és elférek rajta, szóval nekem elég a 16giga is.
2017. jún. 26. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!