Samsung 5230 vagy Samsung Díva (S7070)? Melyiket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
26 éves nőnek:)2010. máj. 19. 15:45
1/8 anonim 

válasza:

Inkább az S5230- Samsung.
De csak azért, mert gyorsabb.. :)
2/8 anonim 

válasza:

nekem a diva nem tetszik, lafleur-ös 5230asom van
teljesen jó kezelhető, nekem bejött
3/8 anonim 

válasza:

én is az 5230-at:) sztem az komolyabb:D a diva ssztem fiatalabbaknak való:D de ez csak az én véleményem:)
4/8 anonim 

válasza:

Nekem S5230-am van! Teljesen meg vagyok vele elégedve! Tudásban kb azonos a két telefon a kinézetben pedig nekem a Diva jobban tetszik egy nő kezében, de persze a La Fleur is nagyon nőies, de talán a Díva 1 fokkal szebb! De neked kell eldönteni, hogy melyik tetszik jobban!:)
5/8 anonim válasza:
Tudásban ugyanaz, kinézetre a Díva sokkal szebb. Egyszerűen gyönyörű, nőies.... Stb... nekem is Díva van.
6/8 anonim 

válasza:

tudásra NEM ugyanaz!mert az s5230-ban van qwerty, meg kézírásfelismerő.és a la'fleur valamelyik színében sokkal szebb mint a díva.
7/8 anonim 

válasza:

S5230 jobb. Pl mert gyorsabb, a díva nagyon lassú :D
[kipróbáltam mind 2t]
8/8 anonim 

válasza:

A tudásbeli különbség nem számottevő! Én pl az S5230-amban útálom a qwerty-t, sose használom! A kézírásfelismerő is nagyon gáz azt se lehet értelmes dolgokra használni! Én a Díva pártján állok!
U.I. Én is most cserélem le az s5230-aat egy samsung Montéra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!