Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb, és miért? LG...

Melyik a jobb, és miért? LG K8 2017 Vs. Xiaomi Redmi 4A Pro

Figyelt kérdés
Telefont akarok venni kb ilyesmi árakon, és ez a 2 volt ami nagyon meg tetszett.
2017. jún. 20. 17:14
 1/9 Trevor. ***** válasza:

Redmi 4A Pro jobb.

több ram (1.5gb vs 2gb), erősebb SoC, dupla akkora tárhely (16gb vs 32gb), nagyobb akkumulátor

2017. jún. 20. 17:52
 2/9 A kérdező kommentje:
KIEGÉSZÍTÉS: LG K8 2017 Vs. Xiaomi Redmi 4A PRO Vs. Lenovo Vibe K5
2017. jún. 20. 17:52
 3/9 Trevor. ***** válasza:
Még mindig a Xiaomi a legjobb etek közül.
2017. jún. 20. 18:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Viszont a hátulja nem levehető, és a kivehető rész(amibe a sim&sd kerül) lötyög, el törhet, stb, ami nem valami vicces és az aksinak is ha baja lenne, szervizelni kéne az egészet, nem megoldható egy szimpla "házi csere".
2017. jún. 20. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:

"Viszont a hátulja nem levehető, és a kivehető rész(amibe a sim&sd kerül) lötyög, el törhet, stb, ami nem valami vicces és az aksinak is ha baja lenne, szervizelni kéne az egészet, nem megoldható egy szimpla "házi csere"."

Ne haragudj meg, de ezek csak kifogások, ha nem tetszik neked a xiaomi akkor ne azt vedd! A simkártya tartó nem fog eltörni ha normális ember módjára bánsz vele, az akksit meg kb. évente indokolt cserélni, s ha nem akarod szervízre bízni te is megcsinálhatod, csak PONTOSAN kövesd egy youtubes utasításait a műveletről, tiszta felületen dolgozz és semmi erőszakos mozdulatot ne csinálj, s 100% akkor hogy nem rontod el a telefont szétszedéskor.

Azért nem levehető a legtöbb telefon hátlapja, mert sokkal masszívabb érzetet kelt így, s helytakarékosabb is ha nem kell a hátlap alá külön felületet csinálni az "alapműveletekre".

Az LG se rossz, de egy fokkal gyengébb kb. minden téren a Xiaominál. Lenovóról nem nyilatkozok, csak rossz tapasztalatom volt a gyártóval okoskütyü téren, de biztos rengeteg elégedett felhasználója is van.

2017. jún. 21. 09:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Ezek nem kifogások, hanem meglátások, Tények. Mellesleg, ha Én saját kézzel szét szerelem a telefont, el veszíti a garanciát, ergo bármi baja lesz dobhatom a kukába..

A legtöbb telefon hátulját pont hogy le lehet venni, és bolti vételnél össze is rakják (kártya, memória) általában.

Nekem 2 éve Lenovo telefonom van, van egy laptopom is tőlük és nincs velük probléma, szimplán csak nem egy atomerőmű kezelőprogramját kell rá telepíteni és játszani, dolgozni vele.

2017. jún. 21. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Árukeresőn 20 legnépszerűbb telefon egyikének se kivehetős az akksija ha jól néztem...

Nem akarok semmit ráderöltetni, tiszteletben tartom a véleményedet, de szerintem sokkal kulturáltabb megoldás a csavarozott hátlap, mert nem kell az akksi alá s felé is hátlapot tenni (helytakarékos), minden tökéletesen illeszkedik, s egy sim kártya cseréhez nem kell a körmömet letörjem..

Ha tönkremegy az akksi, elviszem szervízbe inkább, s fizetek 4000 forintot hogy cseréljék ki. Viszont amire tönkremenne az akksi, úgyis lejár a garancia, s akkor inkább kicserélem magamnak :).

Bár az LG gyengébb sokkal akksi téren, teljesítményben is, viszont annyi előnye van hogy támogatja a B20 (nagy hatótávolságú 4G frekvencia)-at. Míg a Xiaomi nem. Szóval Xiaominak általában településeken kívül sajnos csak 3G-je van. Remélem olyan döntést hozol amit nem fogsz megbánni!

Ha olcsó készüléken gondolkodsz, még ajánlani tudom a Meizukat is, Xiaomihoz és Huaweihez hasonlóan egy megbízható Kínai márka, és vannak vagány olcsó ajánlatai. Lenvotot nem ajánlom, van telefonom is, tabletem is, siralmas fapados téren :\. Xiaomi készülék szuperül megy. Szerintem az LG-is jó gyártó.

2017. jún. 21. 14:06
 8/9 Trevor. ***** válasza:

A Redmi 4 Pro támogatja a B20-at, legalábbis van belőle olyan verzió: [link]

Esetleg még a Meizu M5, ami ilyen árban megéri: [link]

2017. jún. 21. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Mi baja lehetne a sim tálcának? 100% hogy ha akarnád se tudnád tönkre tenni. És az miért probléma, hogy nem levehető a hátlap. Azt írtad elveszne a garancia ha otthon cserélnéd az akksit, de miért cserélnéd ki saját költségből házilag az akkumulátort ha garancia időn belül kicserélik díjmentesen gyárilag? Egyébként a három telefon nagyon nem egy kategória, messze kiemelkedik a 3 közül a Xiaomi. És van B20-as verzió belőle! Én is tudom ajánlani a Meizu-t, a Meizu m5-ben már van B20, viszont azt meg kell érdeklődni, hogy feltelepítették-e a google szolgáltatáscsomagot, mert jelenleg ők még nem dolgoznak együtt a googleval, azaz gyarilag nem telepítik rá a play áruházat, és ha a bolt úgy árulja hogy rajta van a play áruház akkor onnan letölthető a többi szolgáltatás: pl. Google maps...

Remélem tudtam segíteni.

2017. jún. 24. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!