Messenger értesítésnek lehet valahogy saját hangot beállítani? (Android)
Kedves #1!
Köszi a választ, de pont ezaz, hogy sajátra gondoltam :)
Nem az ilyen sablonosakra. A pánsípot pont azért hoztam példának, mert a messenger hangok között azt se találtam.
Egy idevaló kérdésem lenne:
A saját aktuális csengőhangom megjelenik, viszont azt szeretném ha a messengernek más hangja lenne, mint a gsm hívásnak.
A messengernek van olyan mappája, ahová saját hangot lehet másolni?
Hasonló témában keresek választ, és ez már majdnem az, ami nekem is szükségem van. :)
#1. leírásában beállított értesítési hang általános érvényű, azaz minden chatpartner esetében ez lesz az értesítési hang.
Lennie kell ugyanakkor arra is megoldásnak, hogy személyenként eltérő hang legyen beállítva.
Találtam erre egy jónak tűnő lehetősséget, de nem működik! Konkrétan arról van szó, hogy az érintett személy chatjáben, felül az "i"-re kattintva elérem a chat beállításait. Tudok pl. gyorsreakciós ikont választani satöbbi, és van itt egy "Értesítések hangjai" menü is, amit hiába állítok át, nem érvényes ... :(
Mit csinálok rosszul? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!