Milyen telefont vegyek Sony XperiaZ után?
Sajnos a mai nap feladta a harcot, sokat szenvedett 4 év alatt, esett-kelt, vízbe/sárba esett és egy szerencsétlen napon (szerintem ráültem a kocsiba és pont úgy megfeszült hogy belülről repedt meg a képernyő) feladta a harcot és használhatatlan lett. Még ha meg is lehetne csináltatni szerintem ideje váltani.
Nagyon szerettem, de az új telókkal bajba vagyok, aki esetleg ért hozzá és segítene:
-Max 5' legyen
-Android
-Egyszerű gyors kezelhetőség
-Jó hátoldali kamera
-Jó akku és strapabíróság nem hátrány
Amire használom igazából csak: hívás, sms, internet/facebook, kamerázgatás, meg GPS.
100.000 környéke:
Iphone SE 16-os vagy 32-es.
Ezt venném.
Megnéztem őket, Iphone-t továbbra se szeretnék, szerintem az nem bírná meg így az időt nálam.
Néztem P9-P10, nem baj h 5,2', de a 13MP-s kamera kicsit kevésnek tűnik, hisz a régi sony-m 12MP-s képeket tud.
Megnéztem a Honor-t de annak sem értem az árát, ellenben a SONY XA1, kicsit gyengébb akkuval, gagyibb képernyőfelbontással, mégis csak 85 ezer és 23MP-s kamerával szerelt.
Eddig P10 vagy az XA1, az se hátrány ha sokáig frissítik, mert a sony frissítés ügyileg elég jól helytállt.
Felejtsd el a megapixelt, nem jelent semmit. 8 megapixel már 4K felbontás.
A huawei (így a Honor is) kamerái jók.
Klasszisokkal űbereli a Sonyt. Nyugodtan állíthatom, nekem is volt 2 évig Z-m.
Gondolkotam kicsivel többet rászánok, T-mobileból szeretném kihozni és erre jutottam:
S7 edge vagy Sony XZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!