Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miert tűntek el az Iphone-omró...

Miert tűntek el az Iphone-omról a képeim?

Figyelt kérdés

Szóval az a problémám, hogy a fotókból eltűntek a képeim.

Először is a képeimet fel szerettem volna tenni a PC-mre, de pár képet nem jelenített meg ahogy csatlakoztattam a gépre csak a telefonon.

Egy idő után azok a képek amiket nem jelenitett meg a PC-n a telefonról is eltűntek, majd később a 400db képemből csak 82 db kép maradt... iCloudba nem töltötte fel a képeket mert megtelt.. amikor előfizetem nagyobb tárhelyre akkor meg már késő volt mert eltűntek a képeim. Amikor beléptem a tárhelyhez a képek ugyan annyi helyet foglaltak el mint amikor még meg voltak a képek.. újraindítás nem segített.

Majd csináltam egy biztonsági mentést és vissza állítottam a telefont gyárira és a biztonsági mentést visszaállítottam de így sem lettek meg a képek.

Vissza tudom még valahogy "varázsolni" a képeimet? Vagy ez már veszett ügy?

2017. jún. 19. 13:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!