Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek,...

Milyen telefont vegyek, amiben van GPS?

Figyelt kérdés
Az elképzelésem: nem méregdrága és használható.
2010. máj. 19. 11:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Van egy Nokia N95 8GB-os telefonom, nemvolt használva, annyi, hogy nincs rajta védőfólia, de azonkívül kifogástalan, karcmentes állapotban van. Dobozzal, töltővel, kábelekket eladó, ezek még annyira se voltak kicsomagolva. Igény szerint Garmin XT(teljes európa térképpel) navigációs rendszert tudok rá telepíteni.

Ha érdekel dobj egy mailt.

2010. máj. 19. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
HTC Touch2. windows mobile van rajta, így akár Igo8-at is tudsz futtatni. nekem mondjuk garmin mobile XTvel van.
2010. máj. 19. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem Nokia 6650 fold-om van. Van benne GPS, de sose használtam, úgyhogy ezt nem tudom megmondani neked, hogy jó-e vagy sem. Sőt azt se, hogy egyáltalán kapható-e még ez a telefon, mert sehol se láttam még. Én cseréltem egy ócska Samsungra :P Qrva jó üzlet volt :D
2010. máj. 19. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt nézd, csak 30 ezer, ha van még belőle:

[link]

Ez is Windows Mobile mint a Touch 2, szóval van rá iGo, amit ppcwarez-en le tudsz szedni illegálisan.

2010. máj. 19. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Nokia E90 Garminnal. Nekem van es hasznalom. szepen mukodik
2010. máj. 19. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Galaxy Spica, használtan 50K
2010. máj. 19. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Sony ericsson K850i
2010. máj. 19. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Nokia 5800-at használok Garmin és Ovi maps is van rajta, mindegyiket használtam már. Nekem bejön a többit nem ismerem még sajnos.
2010. máj. 19. 12:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Újat kell vennem, mivel ezt a cég nevére veszem, így számlával kell igazolnom, azért kösz a felajánlást.
2010. máj. 19. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!