Hauwei p8 litle wifi probléma?
Figyelt kérdés
Van egy Hauwei p8 litle telefonom ami gyakran le dob az internetről,wifiről..
Ha kicsit messzebb vagyok a wifitől és probálok rá csatlakozni azt írja h hálózatikapcsolódás elutasítva..
Egy ideig tökéletessen müködig aztán gondol egyet és meg akad, a leg bosszantobb pedig h mutatja hogy van wifi de be megyek a beállításokhoz és egyből le dob ez után ujra jelszó be írás és előr kezdődik az egész..
2017. jún. 18. 15:05
1/4 anonim válasza:
Engem is érdekelne velem is elöfordul ez a probléma. Neked nem szokot lefagyni? Nekem egyre többször. Fél éves telo :(
2/4 anonim válasza:
Nekem P8-am volt, az is elég szarul vette a wifit.
3/4 A kérdező kommentje:
most csináltam rajta egy Hard Reset-et és most probálom le tölteni a messenger ami megfagyotvagy a letöltésnél vagy nem tudom mi van :@ Remélem csak be, át kell állítani és nem gyári hiba vagy ilyesmi .. :D
2017. jún. 18. 15:20
4/4 anonim válasza:
Ezeknek a telefonoknak a wifi és bluetotth kapcsolatok hibája ismert sajnos. Szerviz megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!