Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az ipadem nem kapcsolódik a...

Az ipadem nem kapcsolódik a wifihez, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azt jelzi ki, hogy kapcsolódva van, pedig nincs. Közbe meg van egy szoftverfrissítés amihez ugye wifi kell... Már kikapcsoltam-bekapcsoltam, a wifit is kikapcsoltam-bekapcsoltam, levettem a töltőről (hátha az nem jó a).... Szóval már amit lehetett megpróbáltam de semmi. Kérlek segítsetek!!!!!

#iPad #wifi #nem kapcsolódás
2017. jún. 17. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Hardreset esetleg?
2017. jún. 17. 09:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Az mi?
2017. jún. 17. 10:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem vagyok ezekben annyira jártas
2017. jún. 17. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Hard reset: a bekapcsológombot és a főgombot egyszerre nyomd le és tartsd lenyomva (kb. 10-15 másodperc), amíg a kijelző elsötétül és megjelenik az Apple logó.
2017. jún. 17. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez teljesen újraindítja, ha minden igaz (de nem töröl adatot, ne aggódj). Ha ez nem segít, akkor szerintem szerviz, vagy hívd fel az Apple Magyarországot hétkoznap, segítenek lépésről lépésre.
2017. jún. 18. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Estetleg frissítsd iTunes-szal.
2017. jún. 18. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!