Az ipadem nem kapcsolódik a wifihez, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Azt jelzi ki, hogy kapcsolódva van, pedig nincs. Közbe meg van egy szoftverfrissítés amihez ugye wifi kell... Már kikapcsoltam-bekapcsoltam, a wifit is kikapcsoltam-bekapcsoltam, levettem a töltőről (hátha az nem jó a).... Szóval már amit lehetett megpróbáltam de semmi. Kérlek segítsetek!!!!!2017. jún. 17. 09:22
2/6 A kérdező kommentje:
Az mi?
2017. jún. 17. 10:51
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem vagyok ezekben annyira jártas
2017. jún. 17. 10:51
4/6 anonim válasza:
Hard reset: a bekapcsológombot és a főgombot egyszerre nyomd le és tartsd lenyomva (kb. 10-15 másodperc), amíg a kijelző elsötétül és megjelenik az Apple logó.
5/6 anonim válasza:
Igen, ez teljesen újraindítja, ha minden igaz (de nem töröl adatot, ne aggódj). Ha ez nem segít, akkor szerintem szerviz, vagy hívd fel az Apple Magyarországot hétkoznap, segítenek lépésről lépésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!