Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tisztában vagyok azzal, hogy...

Tisztában vagyok azzal, hogy még épp csak most jött ki az Android 7, de vajon van már céldátum arra, mikor jön ki az Android 8?

Figyelt kérdés

#Android 7 #Andorid 8
2017. jún. 15. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne?

Amúgy a N5X-re és 6P-ra már kijött december végén a 7.1(ősszel jött ha jól emlékeszem a 7.0 végleges), csak épp a gyártók késnek rengeteget.

A 8 bétát már tesztelik, augusztusra lesz szerintem kész a végleges vagy július végén.

Más gyártónál értelem szerűen majd jóval később.

2017. jún. 15. 15:06
 2/7 Trevor. ***** válasza:
Már tavaly ősszel kijött a 7.
2017. jún. 15. 19:16
 3/7 Alex Fly ***** válasza:

Már vagy két hónapja kinn van a 7.1.2 (én is azt használom) szinte az összes jelentősebb típusra.

A 8.0 gondolom az új Nexus (vagy Pixel vagy Annyakínnya) megjelenésével együtt fog hivatalosan debütálni.

2017. jún. 15. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
#3.Nagy valószínűséggel majd az LG gyártja, szóval bootloop megint lesz...
2017. jún. 15. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:

A Google hivatalosan 2017. 3. negyedévére igéri:

"The O Developer Preview runs from 21 March 2017 until the final Android O public release to AOSP and OEMs, planned for Q3 2017."

[link]

2017. jún. 15. 21:16
 6/7 Alex Fly ***** válasza:

@válaszoló206: annak semmi köze hozzá. A "bootloop-probléma" az LG készülékei közül a G4 egyes korai szériáit érinti és a gyártó 2 évig garanciában javítja, függetlenül a készülékgaranciától. De házilag is megoldható a javítás. És nem az LG, hanem az EMS hibája.

Én is LG készüléket használok, konkrétan G2-t, ami a Nexus5 ikertestvére. Természetesen mentes ettől a problémától. Szóval nem is lenne rossz, ha ismét az LG készítené, a G6 alapjaira építkezve...

2017. jún. 15. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:

#6.Nem komolyan írtam, azért már csak tanult a hibáiból az LG.

A referencia modelleket meg mindig rendben össze rakták, mindegyik egy egyedi darab volt.Bár ez a Pixel vonal nem tűnik olyan jónak, remélhetőleg az LG javít valamit rajta.

G2 jó kis telefon a mai napig, utána kezdtek el leesni a lejtőn.

2017. jún. 15. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!