Samsug galaxy s8plus elmegy a hang?
Figyelt kérdés
Üdv! Lassan 2. hónapja van meg a Samsung Galaxy s8 plus telefonom és a hang egyszerűen csak elmegy, youtube videók,zene, facebook videók stb ( hívásközben nincs ilyen probléma). Ha újraindítom utána meg jó, valaki valami ötlet?2017. jún. 14. 01:21
2/7 anonim válasza:
Ennyi pénzért már lehetne jó is. Most nézem hogy milyen gagyi akkut tettek bele, ez egy napot se bir ki.
3/7 anonim válasza:
Pont ezért vettem iPhonet, 2 db S7 edge után...
Otthon töltsd le a Samsung Smart switch programot és azzal újra tudod húzni a rendszert
4/7 Wadmalac válasza:
Legújabb frissítés fent van?
Én tegnap telepítettem egy háromszáz-valahány megabájtos rendszerfrissítést.
Amúgy a hang attól is elmehet, ha valami xarul van beállítva a BT eszközök csatlakoztatásánál.
5/7 Wadmalac válasza:
"Ennyi pénzért már lehetne jó is. Most nézem hogy milyen gagyi akkut tettek bele, ez egy napot se bir ki."
Akku 3500-as és nekem agyongyilkolás nélkül 2 napot megy.
Mekkora akkut akarnál te?
6/7 anonim válasza:
Dehogy birja neked két napot. Ha rendesen használod , örülnél ha egyet is kibirna. Aktiv netezéssel!!!
7/7 Wadmalac válasza:
"Aktiv netezéssel!!!"
Mi neked az aktív netezés, napi nyolc óra kockulás?
Akkor neked a 6000 mAh kínai powerbank-phone-ok kellenek.
Akár wifi, akár 4G, az zabál.
Gondolkodj IFA-akkuban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!