Sony Xperia XZ Premium vagy Samsung Galaxy S8?
Telefont szeretnek vasarolni. Eddig mindig Sony-m volt és bárki bármit mond róla én kiállok a Sony mellett! De szeretném megkérdezni tőletek hogy ti melyiket vennétek.
Tegyük hozzá hogy a Sony-nak jobb a processzora, a kameraja, valamint a kijelző felbontása is lepipálja a Samsungét!
Most ezt a kérdést minek tetted fel? :D
Hisz már meg is válaszoltad magadnak...
Nem mindegy, mit mondunk?
En is kifejezetten szeretem a Sony mobilpiacát.
Viszont bekell vallani az S8 sem rossz készülék. Azonban én nem vennék S8-at az ujjlenyomat- olvasó elhelyezkedése miatt, és a rettentően törékeny üvege miatt. (Gorilla glass 5)
Ha a márkahűség nem takarja el a szemed elől a teszteredményeket, csak nézz utána.
"a Sony-nak jobb a processzora"
?
835 mindkettő, vagy az európai S8 Exynos procija azonos képességű.
"a kamerája"
Na ezért nézd meg a teszteket, majd rájössz. Ideje lenne elfelejteni ,hogy a megapixel darabszám alapján ítéljünk.
"a kijelző felbontása is lepipálja a Samsungét!"
Azt megnézem, nagyító nélkül hogyan találsz különbséget a QHD meg a 4K közt.
És a Sony kijelzője még kisebb is, plusz nem oled. Éppen az LCD miatt a csak kicsivel nagyobb akku sokkal kevesebbet fog bírni.
Én amióta okostelók bejöttek, nem vagyok márkahű, két Sony (Xperia X8, Z) után egy LG G4, most meg Samsung S8+.
Van ezer netes teszt, teljes műszaki adattábla, benchmark eredmények, ennél többet nem mond semmi és senki.
A legkevésbé a márkamániások véleményére lehet adni.
Pontosan, nem olyan jó az az XZ Premium.
Akkor már inkább HTC U11 vagy Xiaomi Mi6.
Azok az S8 igazi kihívói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!