Van mód androidos telefonról leszedni az adatokat?
Samsung Galaxy S7 telefonomat elejtettem, a kijelzője azóta nem mutat semmit. A tetején lévő LED fények továbbra is villognak, ha a jobb oldalon lévő gombot nyomogatom, a lenti két gomb (a vissza és a beállítások gomb) felvillan.
Ha számítógéphez csatlakoztatom, gondolom kérné a telefon, hogy hozzájáruljak a szinkronizáláshoz, erre azonban nincs lehetőségem, mert ugyebár a kijelző nem mutat semmit :/
Van valami lehetőség, hogy a névjegyzék megmaradjon? Vagy pedig fakadjak sírva?
Hello!
Sajnálom ami veled történt. Ha vannak adataid a memória kártyán és névjegyeid a sim kártyádon akkor egy másik mobilba át rakva megkapod...de ami a telefonon van azt sajnos csak szervizben tudják leszedni, mivel ők valami programmal képesek erre...egyik ismerősöm is igy járt. Sok sikert!
Létezik ilyen, hogy gmail szinkron? :)
Én azt sem tudtam, hogy ez jó telefonnak számít, vagy sem, a szolgáltatótól kaptam néhány darabot, amiért váltottam. Valójában telefonálásra használtam, illetve a gmail címem be volt rajta állítva, de úgy látom, az alapból nem szinkronizálja a névjegyzéket, gondolom valamit be kellett volna rajta állítanom ehhez.
Na ez az, rengetegen vesznek okostelót úgy, hogy az okosteló funkciókat nem ismerik és nem is használják.
Az egész android rendszerben a Google felhő-kapcsolat a lényeg.
Ha ez aktív, nem veszhet el semmi.
A Google szinkronok bekapcsolásának kéne lenni az első dolognak ,amit egy új androidos telóval tesz az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!