Van olyan mobiltelefon, amiről lehet nyomtatòra anyagot küldeni es nyomtatni? Ha igen, légyszíves irjatok márkát a telefonra es a nyomtatora is es megnézem az árat neten.
Szia!
90% androidos telefonok. Pl. Hp alkalmazást lehet telepíteni...
Csak képeket akarsz nyomtatni, vagy dokumentumokat is?
Mert vannak kimondottan fotónyomtatók is.
Multifunkciós legyen, vagy csak nyomtatni akarsz?
(a multifunkciósban szkenner és fénymásoló funkció is van, netán még fax is)
Nekem Canon Pixma multi van, szerintem egész jó képeket nyomtat, de majd ajánlanak jobbat, akik jártasabbak a témában.
Árukeresőbe keresd meg a legolcsóbb üzletet, és onnan rendeld meg. Amikor rendelsz nyomtatót, érdemes patront is venni hozzá, mert általában csak egy minimális kezdőkészlet van benne, ami nem sok mindenre elég. És a fotók nyomtatásához fotópapír is kell, tehát nem jó a sima fénymásolópapír.
Én fotónyomtatót nem vennék,volt már nekem,de drága bele a festékkazetta,meg maga a nyomtató is és csak 10x15ös.Enyém alig volt használva és egyszer csak nem húzza be a papírt.
Vettem inkább egy multifunkciósat,ami tud keret nélkül is nyomtatni,vettem hozzá A4-es fotópapírt,nagyon szépen nyomtat.De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!