Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak vészhívást indíthatok,...

Csak vészhívást indíthatok, sürgős?

Figyelt kérdés
Van 2 készülékem: egy Lg és egy Samsung. Az lg-ben eddig egy nagy méretű vodafonos sim, a samsungban egy kis méretű tmobilos sim volt. Ezt a két sim-t szerettem volna megcserélni (samsungban vodafonos kicsi legyen, lgben tmobilos nagy legyen). A samsungban kicsi vodafonos sikerult is. Amikor az lgbe belerakom a naggyá alakított tmobilos simet (ugy "alakitottam at", hogy eredetileg ilyen kipattintos nagy volt, abbol kipattintottuk es kicsi lett belole), akkor azt irja ki, hogy csak vészhívás. Mikor visszarakok mindent, ahogy eredetileg volt, minden jol műkődik. (Igaz, hogy kicsit reszelni kellett a tmobilosbol, de nem igazán sérthettem meg, mert az eredetivel/ ahogy eddig voltak jol mukodik). Elore is koszonom!

2017. jún. 12. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Függetlenek?
2017. jún. 12. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem függetlenek a telók.
2017. jún. 12. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Pontosabban csak az LG nem független.
2017. jún. 12. 20:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt kérlek tudnátok pontosítani? Bár ma úgyis bemegyek egy szaküzletbe boldogítani mindenkit...koszonom a segitseget! 
2017. jún. 13. 05:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mobilszolgáltatónál vetted a telefont, akkor akkor jó eséllyel csak annak a szolgáltatónak a kártyájával működik a telefon, ahol vetted. Tehát a Vodafone-os telefonban nem működik a Telekomos kártya.
2017. jún. 13. 06:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen , ha kártya függő akkor másik kártyánál csak vészhivás lehetséges.
2017. jún. 13. 09:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a segítséget! :)
2017. jún. 20. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!