Telefont keresek. Jó lenne egy olyan készülék, ami praktikus és lent ismertetem a számomra fontosabb pontokat?
Figyelt kérdés
-érintőképernyős
-"okostelefon" tehát lehet vele mit kezdeni nemcsak hívásra jó
-nem alapvető szükségletem rajta a zenehallgatás,de nem lenne rossz
-jó lenne,ha a vodafone-tól olcsóbban meg tudnám venni,de igazából kártyafüggetlent keresek,szóval egy megbízható,nem lassú készüléket,aminek az ára is türhető.
köszi előre a tippeket:)
2010. máj. 18. 18:39
2/6 anonim válasza:
az s5230 nem okostelefon. az egy sima telefon éritőképernyős csomagolásban.
3/6 anonim válasza:
Én a HTC Tattoo-t ajánlom(ha a gyorsaság nem lenne fontos akkor HTC Touch Viva, ami csak 50 ezer):
67 ezerbe kerül, Android rendszerű és minden van benne ami kell, GPS, GSM, 3G, Wifi. Az előbb említett Samsung tényleg nem okostelefon.
4/6 A kérdező kommentje:
énis néztem a samsungot,mennyiért vetted?
2010. máj. 19. 20:14
5/6 A kérdező kommentje:
ja,és van benne Wifi?
2010. máj. 19. 20:14
6/6 anonim válasza:
1 év hűségnyilatkozat, előfizetéssel 14e. szóval szerintem nem drága. Elvileg van, de nem mindegyikben. Szóval a dobozra rá van írva hogy wifi, de nincs benne minden készülékben. nekem végül is nem hiányzik, de ha neked az fontos, akkor javaslom, hogy beszéld meg a boltban.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!