Milyen Type-C fülhallgatók vannak?
Úgy alakult, hogy egyszerre lesz aktuális a telefon és a fülhallgató cseréje is.
A Oneplus One-om sajnos nem dualsimes (ellenben lett céges telefonkártyám).
A Sennheiser fülesem meg már kb 4 vagy 5 éves, és hát elég ramaty állapotban van :D (OCX 880 asszem)
Ha meg az új teló Type-C lesz, akkor nem szeretnék átalakítóval sem szívni. Így érdekelne Type-C fülhallgató.
Amiket találtam az valami LeEco meg az új Piston a Xiaomi-tól. Utóbbi szimpatikus is lenne talán, csak nekem sport kialakítás kéne. (mint az OCX-ek a sennheisernél, szóval hogy így a fül felett megy el)
És a TypeC-vel elvileg lehet aktív zajszűrést is csinálni külön elem nélkül, ami pozitív lenne.
Árban nem nagyon vagyok megkötve, de azért jó lenne emberi árban maradni (max 20-30 ezer ft)
Wireless nem érdekel.
Ismer valaki ilyesmit? Létezik egyáltalán? (én nem nagyon találtam olyat, aminek sportkialakítása lenne)
Köszönöm :)
Azóta vettem egy sportórát is, amiben szintén van zene opció, szóval várhatóan inkább a bluetooth felé fog menni a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!