Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jelenleg melyik okostelefon...

Jelenleg melyik okostelefon kamerája számít a legjobbnak?

Figyelt kérdés

Pl. Huawei-Leica kombó?

Vagy i-Phone?

2017. jún. 11. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
A Pixel-nek van a legjobb kamerája.
2017. jún. 11. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Samsung Galaxy S7/S7 Edge
2017. jún. 11. 22:45
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

A Galaxy s8 nak jobb kamerája van mint az s7-nek.

A Google Pixelnek is jobb kamerája van mint az s7 nek.

De ilyen drágán már alig észrevehetőek a különbségek a telefonok között.

2017. jún. 12. 00:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan lehet, hogy a Pixel. Viszont Dancsó Péter csinált róla egy tesztet, és rávilágított, hogy a fényképek egyik sarka mindig homályosabb picit. Szerintem a kamerát védő üveg (vagy műanyag) lapkaehetett gyártási hibás a készülékében. Ettől függetlenül engem elriasztott, hogy ennyire nem ellenőrzik le a készülékeiket, mielőtt eladják. Egy ilyen drága telefon kamerájától elvárnám, hogy a kép minden része ugyanannyira legyen éles.

P9-et próbáltam, a kamerája jó volt, feltételezem, a P10-é még jobb.

Az iPhone 7 Plus optikai zoomja is nagyon jó képesség, meg úgy egészben, nagyon jó a kamerája az olvasott tesztek alapján. Jelenleg Galaxy S7-et használok, a kamerája elképesztően jó, rossz fényviszonyok mellett is. A legtöbb szempont alapján számomra a legjobb (volt az S8 megjelenéséig). Az S8-nak még jobb egy hajszálnyival a kamerája.

2017. jún. 12. 01:55
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Más tapasztalatok - észrevételek jöhetnek még! :)

Kedves Utolsó, teljesen igazad van! Ha már ilyen áron van, figyelhettek volna minden apróságra...

2017. jún. 12. 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Ja hogy hivatalosan, ez jó! :D A világ dolgai nem attól olyanok, hogy hivatalosan mit írnak vagy mondanak, hanem hogy az adott dolog a gyakorlatban milyen! És például ahogy megnéztem a Mobilarénában a Pixel és Pixel XL tesztfotóit, kissé homályosak!
2017. jún. 12. 20:43
 7/12 anonim ***** válasza:
25%

Az S7-el készült képek eléggé túl vannak élesítve, a P9 kamerájától se ájultam el.(Leica-nak szerintem köze nincs, a Honor 8-nak is jó kamerája van Leica nélkül)

Pixel-el nincs személyes tapasztalatom, de rengetegen dicsérik, szakfórumokon is.

Bár szerintem a N5X-nek és a 6P-nek van a legjobb kamerája, természetes képeket készít.

Este viszont egyértelműen a HTX U11 a nyertes, illetve rosszabb fényviszonyok közt is.

A legrészletgazdagabb képeket a Lumia 1020 készíti, jelenleg még egy telefon sincs ami egyáltalán hasonló képeket készítene.

2017. jún. 21. 13:02
 8/12 anonim ***** válasza:
*HTC akar az lenni.
2017. jún. 21. 13:02
 9/12 anonim ***** válasza:

"en. Ettől függetlenül engem elriasztott, hogy ennyire nem ellenőrzik le a készülékeiket, mielőtt eladják."

Nem a Pixel-t akarom, eszem ágában sincs a Nagy Testvért védeni de gyári hibás telefon bármilyen márka esetén lehet, és bármilyen árkategóriában.

Tömeggyártás van most, ez a hátránya.(nem egy levált kijelzőjű iPhone van mégis veszik mint a cukrot, nehogy már ez tántorítson el egy telefontól)

2017. jún. 21. 13:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk közel sem 1 kategória és évjárat a 2 telefon, de a lényeg, hogy a Galaxy S7/S7 Edge mellett a Huawei G8 kamerája is tűéles képeket lő, ennél valósághűbb már nem is lehetne!
2017. jún. 21. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!