Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6 Plus/6/6s, Samsung...

Iphone 6 Plus/6/6s, Samsung galaxy s7 vagy Asus Zenfone 3?

Figyelt kérdés
Ezt a három telefont néztem ki, és karácsonyra terveztem megvenni az egyiket. Igazából csak a kamerájuk érdekelt, de nem értek a telefonokhoz. Melyiket érné meg akkor megvenni?

2017. jún. 11. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Galaxy S7, nemcsak összeségében a legjobb, de a kamerája is ennek csinálja a legélesebb képeket!
2017. jún. 11. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
17%
Iphone 6-osból valamelyiket szerintem.
2017. jún. 11. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
56%

Az Asust elfelejteném, ha Droidos kell, akkor az S7 sokkal jobb. Mindenben. Szerethető telefon, ami mindent jól és gyorsan csinál. Most mivel jelentősen csökkent az ára, nagyon jó ár-értékü telefon lett. A fényképezője a legjobb a felsoroltak közül, jó üzemidő, prémium anyaghasználat, gyorstöltés, kompatibilitás a világgal, gyönyörű kijelző, bővíthető tárhely és még sorolhatnám.

Amit még hanyagolnék, az az iPhone 6-os, ha van lehetőséged 6S-t venni. Nagy különbség van a kettő között a 6S javára. Az előnye a többihez képest: gyors, jól szinkronizál más Apple termékekkel, picit zártabb rendszer, de nagyon jól működik. Jó a támogatottsága, nincsenek vírusok, és jó ideig nem fog még belassulni (az S7 sem...).

A felsoroltak közül a 6S-t, vagy az S7-et választanám. Nézz teszteket, gyakran segítenek választani. Én egy S7-et használok, elédedett vagyok. Ha konkrét kérdésed van, nyugodtan írj.

Még az iPhonehoz annyit, hogy ha azt vennél, akkor 32GB-osat, vagy nagyobbat. Kevés a 16GB abba a telefonba, tényleg csak a rendszernek és pár alap alkalmazásnak elég. És sajnos a tárhelye nem bővíthető.

2017. jún. 11. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!