Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone SE készülékben elég a...

IPhone SE készülékben elég a 16gb memória?

Figyelt kérdés
Tervezek venni egy iPhone SE készüléket. Nekem csak az alapalkalmazások kellenek (FB, Instagram, Snapchat, Messenger) plusz még 50-60 zene meg 100 fénykép kb. Elég lenne ehhez a 16gb tárhely?

2017. jún. 11. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a képek,zenék,és alkalmazások méretétől függ+még hogy mennyi alkalmazás.
2017. jún. 11. 14:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezeken kívűl max egy játék, de az se több 50 mb-nál.
2017. jún. 11. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig lehet, hogy elég lenne, de max. 1 év után folyton kapnád a jelzéseket, hogy megtelt a telefonod tárhelye...

Én a 6s-em 64 gigájával is nagyon szenvedik, mert sosincs tárhelyem. 16 gb nagyon kevés szerintem.

2017. jún. 11. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A leírtakhoz minek kell iPhone? Egyébként a 16GB-ból az oprendszer alapból lefoglal 2-3GB-t, az FB 240MB, messenger 170MB, gyári appokkal (mail, safari, stb) is összejön 1 GB, én sem vagyok nagy fotós de azért akinek egy ilyen jobb kamerájú gépe van az szerintem többet fog összefotózni meg videózni 100 képnél. Nekem három és fél év alatt 8GB jött össze olyan képekből és videókból amik már alaposan át vannak szelektálva, pedig tényleg van hogy hónapokig 1 képet se csinálok.

Szóval ahhoz amit leírtál elég a 16GB, de én nem hiszem hogy bárki akinek 16GB-s iPhoneja van az azt mondaná hogy tényleg elég neki.

2017. jún. 11. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
54%

50 mb-os játék?

Figyelj az Iphone Se-ben azért erős hardver van, egy jobb játék ami tényleg jó az inkább olyan 1-2 GB.

Nekem 16-os Ipad-em van, és be is telt már mikor, most nincs is épp rajta játék.

Már simán 256-os meg 512 GB-os telefon kellenének.

2017. jún. 11. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, saját tapasztalat, állandóan törölgetni kell vagy nyavalyog, hogy nincs tárhely, pedig streamelem a zenét
2017. jún. 11. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!