Milyen mobiltelefont ajánlasz? Venni szeretnek, de a nagy választék miatt nem tudom eldönteni, hogy melyikre essen a választásom.
Árat is írj!
Folyamatos rádiózással 4 órát bír kb.
Hétvégén alig használom, akkor 2 napot bőven kibír az aksi.
Pedig egyszerű válogatni. Ha másképp nem megy ird fel magadnak hogy milyen legyen.
Mekkora, mire kell, miből milyen tudású, akksi mekkora, ára, egyéb dolgok és aztán el kezded át nézni a kinálatot. Vagy teszteket nézegetni.
Mert itt mindenki azt fogja javasolni ami neki van. Még ha nincs is teljesen megelégedve vele akkor is azt fogja javasolni. Jó akkuval szinte csak a kinaiak közt találsz valamire valót.
Én például úgy vettem hogy egy-másfél évet birjon ki és eldobom utána. Ezért se veszek 2-300 ezres telefont. Max 50 a vége. Ezért már nagyon jókat lehet venni, és még se fáj annyira ha vizbe esne, elhagyná, ellopnák, vagy elejtené az ember , mint egy csúcsnak kikiáltott drága telefont. Sokan hiába tiltakoznak ellene igenis a kinai telefonok nagyon ott vannak . Fele , harmad árba.
Legtöbbször már más ellenérvet nem tudnak felhozni csak , mivan ha javitani, garanciáztatni kell. Nem kell, nálunk már mindenki lecserélte a telefont 20-60 ezer ft-os kinaira. Még eddig a lassan két éves telefonnal se volt semmi probléma, pedig mint irtam én úgy vettem hogy egy-másfél év után eldobom. De még jó. Sőt eddig nem fagyott le, semmi baja. A nagy akksi meg megfizethetetlen.
Milyen árban?
Én meg vagyok elégedve a telefonommal, egy feltöltéssel 2 napot bír, ha kevesebbet használom 3 nap.
Az Árukereső oldalon ott van bal szélen a szűrő, egyénileg be tudsz jelölni mindent, amire szükséged van, hogy milyen legyen a telefon!
Viszont ha esetleg megadnád a max. árat, és hogy mik az igényeid, itt tudunk ajánlani is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!