Igaz ez az összeesküvés-elmélet a messengerről?
Figyelt kérdés
Állítólag a messengert szándékosan hibásan készítik el vagy frissítik rá a régi mobilokra, ezzel kényszerítve az embereket az új mobilok megvételére. Ez igaz?
Ez meg fog történni a messenger lite-al is.
2017. jún. 10. 12:18
1/3 anonim válasza:
Nem akkora horderejű alkalmazás, hogy bárkit is rákényszerítsen valamire. Vannak alternatívák is.
Valamint én igazából nem is értem mi ez a nagy jajongás a programmal kapcsolatban. Soha nem éreztem fennakadást a működésében, egy ismerősöm sem panaszkodott még rá.
3/3 Trevor. válasza:
Ha valamit nagyon elcsesznek frissítéssel, leszedek egy régebbi apk-t apkmirror-ról. Csak Messenger miatt amúgy sem vennék új telefont, ahogy más sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!