Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom a nokia 5800-ára...

Hogy tudom a nokia 5800-ára telepíteni a facebook alkalmazást? (lent)

Figyelt kérdés
már többször is kiküldettem az smst de nem érkezett még meg.(a facebookról is küldtem, és a nokia ovi oldalról is.egyik se érkezett meg) lehet hogy azért mert nincs előfizetve az internet a telefonomon?
2010. máj. 18. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet azért mert nem vagy független.
2010. máj. 18. 16:32
 2/6 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted? úgy hogy nincs internet a telefonomon?
2010. máj. 18. 17:36
 3/6 anonim válasza:

Attól, hogy nincs interneted ki kellett volna küldeniük az smst:) Ha t-mobileos vagy, és akarod a facebookot attól,hogy kiküldik az smst attól még nemfogsz tudni.. kell valamilyen net előfizetés.. pl: Net Start nekem is az van.. ami teljesen ingyenes. Csak akkor vesz le a pénzedből ha felmensz a netre.. de nincs havidíja. A facebookot pedig ingyen nézheted. A net startot úgy tudod megrendelni, hogy írsz egy sms-t a 1430ra. Az sms szövege ez legyen: +NETSTART.

Ekkor ezt megrendelted, nyugi ingyen van.Ezután a keresőbe írd be hogy:0.facebook.com , és már indul is. Ja igen ha nem indul mégsem, akkor az internet beállításokat kell megnézned. Nekem sony ericssonom van.. nemtudom nokiába, hogy működik. Sok sikert:)

2010. jún. 16. 07:45
 4/6 A kérdező kommentje:
ááá köszi most már minden okéé :):)
2010. jún. 18. 09:20
 5/6 anonim válasza:
hy4 nekem annyi kérdésem lenne még ehhez hogy nekem a telefonom beállítás < alkalmazáskezelő < telepítőfájlok < facebook de ott nekem lekell aszt töltenem ugye és nem tom pénzbe kerül-e és hogy eggyáltalán működni fog-e. kérlek segitsetek mert nem szeretném pénzért letöteni. aprópó nem tudom ti milyen smses megoldásról beszéltek és szeretném megkérdezni ez mi mert lehetséges hogy akkor énis eszt csinálnám innkább de amit az elöbb írtam az jobban kéne. (telenoros vagyok:) köszi előre is
2010. júl. 22. 16:27
 6/6 anonim válasza:

megadok néhány adatot arról a facebookról amit a telefonomról lehet letöltni: néví: facebook

verzió: 1.00(5)

gyártó: Nokia Corporation

alkalmazás méret: ismeretlen

Formátum: Symbian OS (tm)

típus: alkalmazás

lehet hogy nem segít de nem vesztek semmit.

2010. júl. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!