Hogy tudom a nokia 5800-ára telepíteni a facebook alkalmazást? (lent)

Attól, hogy nincs interneted ki kellett volna küldeniük az smst:) Ha t-mobileos vagy, és akarod a facebookot attól,hogy kiküldik az smst attól még nemfogsz tudni.. kell valamilyen net előfizetés.. pl: Net Start nekem is az van.. ami teljesen ingyenes. Csak akkor vesz le a pénzedből ha felmensz a netre.. de nincs havidíja. A facebookot pedig ingyen nézheted. A net startot úgy tudod megrendelni, hogy írsz egy sms-t a 1430ra. Az sms szövege ez legyen: +NETSTART.
Ekkor ezt megrendelted, nyugi ingyen van.Ezután a keresőbe írd be hogy:0.facebook.com , és már indul is. Ja igen ha nem indul mégsem, akkor az internet beállításokat kell megnézned. Nekem sony ericssonom van.. nemtudom nokiába, hogy működik. Sok sikert:)
megadok néhány adatot arról a facebookról amit a telefonomról lehet letöltni: néví: facebook
verzió: 1.00(5)
gyártó: Nokia Corporation
alkalmazás méret: ismeretlen
Formátum: Symbian OS (tm)
típus: alkalmazás
lehet hogy nem segít de nem vesztek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!