Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudnám megjavíttatni a...

Hol tudnám megjavíttatni a telefonomat?

Figyelt kérdés
Van egy másfél éves Huawei P8 Lite telefonom, amiben tönkrement a wifi. 2 év garancia van rá, azonban szobafelújítás során elveszett a vásárlást igazoló papír, csak a garanciapapír van meg, de rá van írva hogy önmagában nem elég. Így viszont nem tudom hogy hogy tudnám megjavíttatni. Simán vihetem Huawei szervízbe, csak annyi hogy pénzért csinálják meg? Amúgy minden okés a telefonomon, nem rootoltam, nem törött, nem ejtettem le, csak a gyári firmware van rajta stb... Csak annyi hogy apénzért wifi töbkrement, de szeretném ha működne. Új telefont viszont nem akarok venni mert még fiatal. Másfél éve vettem.

2017. jún. 8. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Elviheted simán huawei szervízbe is, csak pénzért fogják javítani. Elektronikusan sincs meg a számla ? Szokták mostanság emailbe is küldeni, az elvileg ugyanúgy érvényes.
2017. jún. 9. 08:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Telefonos ügyfélszolgálat

06 80 HUAWEI (06 80 482934)

magyar

Hétfő-Vasárnap 8-20 (kivéve ü

2017. jún. 9. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!