Olyat tenyleg lehet hogy letorlom a windowsos telomrol a windowst es teszek ra android rendszert?
Vegyél Androidos okostelefont akkor!
Amúgy nem volna lehetetlen... csak hozzá kellő tudás kell.
Mivel a hardver alap nem erre van optimalizálva, ha pro módon rá is hackeli valaki, nem lesz 100%-os.
Eltérő a proci, memória és egyéb periféria kezelése a két rendszernek. A hardver pedig nem arra épült, hogy a win és linux rendszert is kiszolgálja.
Lehetetlennek nem mondanám, láttam én már olyat is, hogy Android wear okosórán bootolt a win xp. :D
Csak poénon kívül nem jó semmire.
De sebaj, jönnek a dual boot telók:
Viszont a win10-et épp most fogom telepíteni az LG G4-emre.
:D
Nyugi, én is kibaxódtam a wp-vel :\. Én nem tudom hogy a világ (egyik) legnagyobb cége hogy tud ilyen paraszt lenni, de nagyon átverve érzem magam, hogy kihátráltak az oprendszerük fejlesztése alol, wp 7-es tellókat sem frissítették tovább, most a 8-asok jó része is maradt a 8-as wp-vel, ráadás a wp 10 az annyira bugos, kb. mint egy Béta verzió.
Én meg olyan fajta vagyok, hogy ha valaki átver azzal nem tárgyalok többet. Linux is jól megy a gépemen, s az open officeval is eligazodok, köszöntem szépen! Anyjuk pi*ája.
"es utolso miert teszel ilyet??"
Rám gondoltál?
Hát, egyrészt brahiból, csak próbára, hogyan fut (végül a G4 csak az XP-t bírta el, most megvettem az S8+-t és újra próbálom).
Másrészt, nem egy utolsó dolog, ha a telón van lehetőségem olyan pc-s progikat futtatni, aminek nincs tökéletes androidos alternatívája, meg az sem utolsó, ahogy a két win10 el tud beszélgetni egymással, PC-teló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!