Használt mobil 100. 000 Ft-ig?
Helló!
Én Apple-es vagyok, bár csak egy éve de használtam azóta több iphone-t és andoriodos telefont is. Nekem az apple mindenhogy jobban bevállt, a kamerája egy hajszállal gyengébb, mint a Samsungé, viszont a rendszer és hardver ezt teljesen kiegészíti.
Sokan mondják, hogy több funkció van a samsungba, de szerintem ki sem használják, így teljesen felesleges persze egy iphonenal is van ilyen.
Ha rám hallgatsz vagy egy 6s-t vagy egy SE-t veszel. Persze ez teljesen szubjektív, hogy számodra mi kell egy telefonba, a döntés rajtad áll.
Sokan megveszik mindig a legújabb készüléket és leadják az előzőt. Szóval nem hibás csak mert használt.
Amúgy nekem kevésbé fontos a kamera, főképp a megbízhatóság, jó akkumulátor, erős processzor számít.
Nem feltétlenül azért adják el mert nem jó.
Én is gondolkodtam hogy eladom az OP3T-met, mert baromi gyors, használható, de az igenyeimet egy 50 ezres Xiaomi is ki tudná elégíteni. Még az 5,5 kijelzőt is nagynak tartottam.
Aztán elromlott a rezgőmotor, a szervizben összekarcolták a kijelzőt és kb. pont ezért nem is adtam el, mert rögtön értékvesztés és nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!