Érdemes neten telefont rendelni?
"Kategória: Szexualitás » Fogamzásgátlás"
Hogy jön ide a telefon vásárlás?!
Csak szolgáltatótól szoktam venni telefont, mert előfizetéssel olcsóbb.
Telekom oldaláról rendeltem már kétszer is, minden rendben volt.
Elsőnek nem tudom mi baja az emaggal. Én a pár ezres dologtól a 250ezres telóig mindent onnan veszek.
Vagyis az itthoni netes rendeléseim közel 3negyede onnan jön és eddig semmivel sem volt problémám.
Rengeteget rendelek még kinából, japánból és onnan is minden megjön gond nélkül.
Egy a lényeg, ha nem vagy biztos a dologban akkor csak cégektől rendelj, magánszemélytől ne. Legjobb ha minden csomagodat postai utánvéttel rendeled, vagyis a kiszállitáskor kell fizetned a futárnak. ilyenkor ha a csomagolást nem találod megfelelőnek, vagy sérülést látsz rajta simán visszaküldöd.
Én 2 éve neten rendeltem a mostani telefonomat a Turbado-tól, és semmi probléma! Alapból adtak hozzá mindent: összes gyári tartozék (USB-kábel töltőfejjel, fülhallgató, használati kézikönyv), magyar nyelvű menü, 2 év garancia. És bár az oldalon nem említették, de itthon a papíron olvastam, hogy gyári garanciás! Viszont nem kellett használni, azóta is tökéletesen működik, egyedül az akksija kezd meghalni, nagyon lecsökkent az üzemideje, de 2 év napi szintű rengeteg használat után ez sajnos normális dolog, de azon kívül semmi baja! (Huawei Ascend P7)
Persze attól is függ, hogy melyik oldalról és milyen telefont rendelsz, olvasd el a feltételeket, tájékozódj a doboz tartalmáról, és ahogy előttem említették, utánvéttel vedd (házhoz szállítva átvételkor fizetsz), de alapból igen, érdemes, én is a legtöbb dolgot neten rendelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!