Samsung Galaxy A3 (2016) jo vélte? 56ezer fórint
Én is nehezen szántam rá magam a "kina..ra", de igy másfél év után se bántam meg.
Azóta tökéletesen teszi a dolgát, egyetlen egyszer nem állt le, nem fagyott le, semmi baja. Én nem ismerem Samukat de ha olyan kevés a RAM akkor az semmire nem való.
Az enyémen 3 GB ram.
Amúgy honnan tudod hogy szar , ha még nem használtál olyat? A rokonság is tele volt Samsungokkal , de miután én meghozattam és látták, kipróbálták szép lassan mindenki áttért ilyenekre. Ezek közt van 25 ezres teló is, de még azok is birják.
Ha az enyém még fél évet kibir, bár nem úgy néz ki hogy feladná, akkor eldobom és veszek újat. 5o ezerért.
Már most ezek 3-6 Gb rammal jönnek ki, 4-6000-es akksival. Kedves kérdező ne legyél ennyire fanatikus, mert ami jó az hidd el hogy jó.
Ezt a választ is a Xiaomi telefonomról írom, de örülök, hogy te tapasztalat nélkül is tudod, hogy szar. Csak kár, hogy nincs igazad. Jobban meg vagyok elégedve ezzel a telefonnal, mint az előző LG-mmel. Amíg lesznek olyan emberek, mint te, akik ragaszkodnak a túlárazott Samsunghoz, addig nem csoda, hogy veszik az emberek és a gyártó szépen meggazdagszik.
A kérdésre válaszolva; 56K-t nem ér meg az A3 (2016).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!