Hogy lehet egy mobiltelefon KLÓN? Ezt miről ismered fel és miért csinálják. Na meg kik?
Az a klón, ami külsőleg tagadhatatlanul próbál hasonlítani egy minőségi termékhez.
Leginkább kelet ázsiaiak csinálják, szinte minden nagy márkát klónoznak.
A b.alfaszok vásárolják meg őket, akiknek nincsen pénzük luxusdolgokra de azért villogni akarnak.
A klón az, amit az első hozzászóló irt.
Elsősorban az áráról ismered fel, negyedáron lehet hozzájutni, mint egy eredetihez.
Aztán érdemes kipróbálni a menüt, funkciókat, valóban olyan-e, mint az eredeti telefonnak.
Tegyük fel hogy te vagy a Nokia. Minőségi cuccot csinálsz, szervizeket tartasz fent, ügyfélszolgálatot, szofrver hátteret, garanciarendszert, kellékanyag és pótalkatrész ellátást stb..., így egy teló mondjuk 80 ezerért megy nálad hogy a kiadásokat fedezze, és még maradjon is valami.
Én egy kínai cég vagyok, lemásolom a telefonod, kicsit silányabb minőségben, nincs szervizem, se más szolgáltatásom, nem fizetek reklámokat a tévében és más marketingre sem kell költenem. Így a telefont oda tudom adni 20 ezerért és még így is hasznom van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!