SEGÍTSÉG! Tabletemre próbálok frissebb androidot tenni! Rootolás sikerült, Custom Recovery instalálása NEM! Mit tegyek? Többi lent!
Ez alapján dolgozok! a 8. lépésnél akadtam el:
"8. Next up, issue the following command using Terminal Emulator:
dd if=/storage/sdcard0/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p21
"
A következő hibaüzenetet kaptam: cannot open for read: No such file or directory!
A recocery.img az SD kártyán volt! (nem raktam be semmilyen mappába).
Nagyon nagyon meghálálnám ha valaki rám pazarolna pár percet. Leírom eddig mikkel próbálkoztam, hogy lássátok, nem csak a sültgalambot várom:
((((Én amire gondoltam, hogy rosszul lett megadva az útvonal, így több lehetőséget is kipróbáltam, elhagytam a storaget, vagy az sdcard után a 0-át és még sok mást. SEMMI NEM VÁLT BE. Mindig ugyanaz a hibaüzenet!!!
Fórumon is kerestem a megoldást, ott azt ajánlották hogy rakjam a filet az alapértelmezett mappájába a Terminál emulatornak!! De nem találtam meg azt a mappát ami "home"-nak volt beállítva az emulátorba, így átírtam az útvonalat. De igazából TIPPEM NINCS HOGY KELL egy útvonalat megadni, mivel NEM OLYAN EGYÉRTELMŰEK a mappanevek ANDROIDON MINT WINDOWSON. Egyik file kezelőnél SD card, másiknál sdcard stb...
Még sok mást is próbáltam, de nem szaporítom a szót
))))
You can check your partition layout with
Code:
$ ls -al /dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/
Ez hátha segít a megfelelő partícióhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!