Szerintetek az Iphone SE megéri az árát?
Igazából egyik okostelefon sem bír ki beszélgetés mellett 2-3-4 napot.
Ezeket már naponta tölteni kell, ha sokat használod.
Minden este feltöltöd.
A Samsung, Sony, egyik sem.
Szia!
Nos személyes tapasztalatot kértél, így én próbálok erre választ adni. Pár hete vettem 16gb-s modellt 120-ért (!). A képeim nagyrészét icloudba mentem, viszont ígyis fogy a hely mintha muszáj lenne. 32eset 125ért teljes mértékben ár/érték barátnak tartom, főleg ha töltögeted a zenekét meg játékokat. Kameráját kérdezted még, erről annyit tudok mondani hogy hozza a szintet, tényleg élesek a képek. Egy középkategoriás android után ég és föld.
Maga a telefon amióta nálam van nem akadt, nem szaggatott, nem fagyott. (Habár pontosan ezért is vettem) Azt pedig felejtsd el, hogy elavultnak számít. Komolyan mondom jót röhögtem rajta. Azért ez nem egy régi telefon, ráadásul egy 6s hardware-rel. Nagyjából egy időben avulnak el, és senki ne mondja nekem hogy ez már megtörtént. Én még egy 2-3 évet minimum jósolok neki, csak abból kiindulva hányan használnak 5s-t, hol ott lassan 4 éves telefon.
Képeket találhatsz neten, rengeteg minden van róla.
Összességében igen, megéri az árát, de inkább a 32es. Ha bármi kérdésed van még róla nyugodtan írj privátban.
Meg nekem is az van attól féltem csalódok benne erre jobb lett mire számítottam.
3 emeletett zuhant az első héten még mindig karcmentes.
Én a megjelenés hetében vettem függetlenül 16Gb ost 4s cseréltem le. Egyértelmű a mérete miatt választottam és hogy volt pink színben. Gyors, megbízható, még sosem fagyott le, aksija nálam 2 napot bír még másfél év után is. Kamerája nagyon jó, bár én csak a 4s hez tudom mérni annál sokkal jobb, átlagos képek készítésére pont elég. 4k videók is nagyon jók. Sajna tényleg kevés a 16gb de én is icloudba mentem, onnan meg macbookra ha kell.
Biztos van nála jobb olcsóbb okosabb telefon, de ha egy megbízható kis méretűt akarsz akkor ez a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!