Mit ért mindenki az alatt hogy a windows phone egy halott rendszer?
Ezt: [link]
Sose volt népszerű, de mára mérhetetlen lett. Már a microsoft se frissíti egy ideje a termékpalettát. El kell engedni...
Szerettem a WP-m, gyors volt az os, tetszettek a csempék, tényleg jó volt az alap, szerettem többet a beépített appok közül (jobban mint droidon vagy iosen)
Lecseréltem, mert gyakorlatilag vagy nincsenek rá meg az appok, vagy kivonulnak éppen a gyártók, esetleg ezer éve nem frissített, bugos programjuk van alibiből, hogy kiirhassák van WP támogatásuk.
Hiába gurított nagyon jót az MS, túl későn jött, és a nagy fejlesztőket nem sikerült megnyerniük. Kár érte.
Azért annyira nem halott még:
Amúgy ha reálisan akarjuk nézni, akkor a WP nem meghalt hanem soha nem is élt igazán. Még egy Nokia név sem volt elég az elterjedéséhez.
Ráadásul a csempés felületen kívül igazából semmi extrát vagy jobban nem mutat mint az összes többi rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!