Samsung Galaxy s4 vagy galaxy s5 okostelefont vegyek?
"Miii ? 280 euro egy sz*r S5? Ne csináld már .. 4 magos proci meg 2 giga ram van benne 16 gb belső tárhellyel ... Nézz egy Xiaomit, Honort vagy Huaweit. 280 euroért olyat veszel, hogy megszólal .. Honor 6-om került 90 000 Ft ba 1,5 éve. 8 magos proci 3 giga ram, az a telefon nekem nem lassul be soha. 1,5 év alatt egyszer nem fordult elő, hogy crashelt volna vagy ilyesmi."
5. Valaszolo meny mar ąnyádba innen a f**zopo Honoroddal.
Es a kerdezonek: S5ot ajanlom nekem is az van. 2eves es 7honapos Augusztusban lesz 3eves semmi baja nincsen. Megeri naon csak mar nincs ra jobb rendszer(android 7-) de egyeb frissitesek is mindik jonnek nekem. De LG G3 mellet is jol dontesz vagy G4 mellet is. S4et fejletsd el.
"Ahogy a dinnye, úgy a processzor jóságát sem a magok számában mérik :)"
Nyilván nem, de a Redmi 4 Pro-ba a Snapdragon 625-ös chipset szerintem elég korrekt. És 60e Ft a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!