Hogy adjam el a telefonom ha nincs róla papírom, hogy mikor vettem meddig garanciás stb?
"És egy db papírt nem nyomtattak. Kérdeztem mi van a garanciával, azt mondták ott van a gépben."
Figyelj, miért nem mondod meg nekik simán, hogy készülék-eladás lesz, ezért kellenek az adatok, tulajdonos-változás miatt?
Vagy még nem járt le a részleted?
Mert akkor legálisan nem is adhatod el.
Amikor a telefonomat bevittem garanciális javításra a T-mobile-hoz, csak a telefonszámomat kérték meg személyes adataimat egyeztettük.
Szóval az igaz, hogy a rendszerükben minden ott van.
És gondolom, egy legális adásvétel esetén a rendszerükben át is tudnák vezetni a telót az új tulajra.
Akkor nem kell papír, csak séta a vevővel egy T-mobile fiókba.
De én azért ennek először minimum az ügyfélszolgálaton utánakérdeznék. Mert az pl. ezért van.
És hitelesebb forrás, mint mi itt GYK-n.
A Telekom már évek óta nem nyomtat ki semmi ilyet. A szerződést is tableten kell aláírni.
Kb 2 perc regisztrálni az online felületre, ahol megtalálod az összes szerződésed, számlát, és jótállási jegyet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!