Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A pannonnál tényleg csak azok...

A pannonnál tényleg csak azok a telefonok vannak, amik a honlapon fent vannak?

Figyelt kérdés
Igazából arra lennék kíváncsi, mikor lehet pannonnál vásárolni újabb fajta, érintőképernyős telefonokat. Mert azok, amik most fel vannak tüntetve a honlapon ( [link] nem nyerték el igazából a tetszésemet. Tehát az újabb modellek, azok, amiket most a tv-ben pl. reklámoznak, mikor vásárolhatók meg a pannonnál? A Samsung Monte például? Nem konkrétan ezt a telefont szeretném megvásárolni, csak legalább megnézni, hogy az ilyen, újabban kijött (vagy legalábbis a honlapon még nem feltüntetett) modellek milyen árkategóriában vannak, és mit tudnak. Tudom, hogy meg lehet nézni más honlapon is, de pannonnál szeretnék vásárolni készüléket.
2010. máj. 17. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Én már láttam samsung divát is a pannonban :) Még sincs a honlapon. Szerintem samsung monte is van a pannonnál.
2010. máj. 17. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát igen , csak a honlapon található készülékek kaphatók, sőt ott a legfrissebb a kínálat, van ami még az üzletekbe sem került!Nem tudom hány éves vagy, de ha a 26-ba beleférsz akkor nézzél szét a djuice-nál, mert az is pannon.

Ott jobb fiatalosabb a kínálat, és például a sam. monte is kapható náluk!

2010. máj. 17. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Van a samsung monte a pannonnál de csak a djuice-nél. Nézd meg a djuice.hu oldalon.Ott vannak inkább az ilyen uj telefonook
2010. máj. 17. 18:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Hm. Akkor hogy is van ez a djuice? Minden djuice pannon, de nem minden pannon djuice? O.o Nekem van egy pannonos, számlás előfizetéses telefonom, aminek nem szeretném megváltoztatni az előfizetésének a módját, és nem is szeretnék szolgáltatót váltani. Így ugye nem lehet djuice-s telefont választani? O.o okéé, asszem, kiírok egy új kérdést :D (de azért aki tud segíteni, ide is írhat...)

köszi a válaszokat :)

2010. máj. 17. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Pannon előfizetésből csinálhatsz Djuice előfizetést vagy akár feltöltőst is. Számod marad, és mondhatjuk úgy a szolgáltatód is mert a djuice az végül is pannon.

Bemész egy djuice pontba és ott cakk-pakk minden elintéznek!

2010. máj. 18. 09:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és djuice telót is választhatsz!
2010. máj. 18. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:
18:01es vagyok. A djuice a pannnon része.Mint régen a bee volt. saját tarifarendszerrel és kapható készülékekkel.
2010. máj. 18. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!