Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiknek jobb lenni? Előfizet...

Melyiknek jobb lenni? Előfizetésesnek vagy kártyásnak?

Figyelt kérdés

Légyszíves indokoljátok is meg :)

Meg Valaki leírhatná, hogy pontosan hogyan működik aki előfizus.

Előre is köszi:)

2010. máj. 17. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Kártyásnak!, mert ott nincs olyan hogy, túl sok számla jön ki és ennyi!
2010. máj. 17. 16:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát nem telefonálok valami sokat :) szal nagy számla nem jönne ki. Nem vagyok az a csevegős típus. Inkább személyesen szeretek beszélgetni:) Csak anyum eltalálta, hogy ha előfizus leszek akkor lopni fogják róla a pénzt -.-" (szerintem ez a legnagyobb baromság)

Azért szeretnék előfizus lenni, mert volt már párszor olyan, hogy nagyon fontos lett volna telefonálnom és nem tudtam, mert nem volt rajta pénz. Előfizetésnél meg nem lenne ilyen gondom.

2010. máj. 17. 16:16
 3/4 bp1985 ***** válasza:
Pannonnál van a limit tarifacsomag. Vagy a darabos hívás. Tökmindegy mennyit beszélsz, csak a hívás darabszáma számít. Percdíjba mindenféleképpen olcsóbb az előfizetés, mint a feltöltős. Voltam feltöltős, és most előfizetéssel fele annyi a számlám.
2010. máj. 17. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Számlásnak sokkal jobb.Olcsóbban vehetsz készüléket, olcsóbb a percdíj és az sms.

A túlköltekezést is elkerülheted, mert a pannonál és at-mobilnál vannak limitált beszélgetést tartalmazó csomagok!

Szóval csak ezt ajánlom!

2010. máj. 17. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!