Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van valami nem tucat okostelef...

Van valami nem tucat okostelefon 2017-ben?

Figyelt kérdés
A nem tucatot arra értem, hogy ne Android-os, iOS-os, Windows Phone-os legyen, és ne klasszikus téglalap alakja.
2017. máj. 27. 10:19
1 2
 1/12 Fatal_3rror_ ***** válasza:
45%
Nokia 3310
2017. máj. 27. 10:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem a technológiailag lúzer válaszolókra vagyok kíváncsi, hanem akik tényleg indie okostelefont használnak.
2017. máj. 27. 10:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Első, nem rád értettem. A 3310-nél egy kicsit okosabb kéne.
2017. máj. 27. 10:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez nagyon tetszik, csak az op rendszere Androidos appokat használ: https://www.youtube.com/watch?v=p1CdUARn8kI
2017. máj. 27. 10:28
 5/12 anonim ***** válasza:
A Blackberry-k voltak ilyenek, de az újabbakon már android fut.
2017. máj. 27. 10:43
 6/12 anonim ***** válasza:
A Samsungnak van a Z sorozata amin a cég saját fejlesztésű Tizen nevű op. rendszere fut csak Európában nem nagyon lehet kapni mert elsősorban az Ázsiai piacra szánták.
2017. máj. 27. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Teljesen egyedi megoldás:

* [link]

* [link]

* [link]

2017. máj. 27. 11:31
 8/12 A kérdező kommentje:
A Tizen és régi Blackberryk a két legjobb megoldás, csak a Tizen túl ronda a klasszikus ikon nézetével, remélem a 4.0-ra kitalálnak valami más designt.
2017. máj. 27. 13:06
 9/12 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Szerintem nem tudod elkerülni hogy "tucat" telefonod legyen.

Egyrészt ha belegondolsz, még az Android és iOS is folyamatosan tele van hibával, finomítgatni, javítgatni kell, pedig a két legnagyobb vállalat a Google és az Apple pénzeli.

Még a Microsoft is erősen befürdött a Windows Phone rendszerrel, az Ubuntu Phone-t most lőtték le, a Firefox sem jutott semmire a saját rendszerrel, a Blackberry is átállt android alapokra.

Na meg pont az a jó a nagy nevű telefonokkal, hogy az Apple 3-5 év szoftveres támogatást is tud adni, androidon pedig megvannak a Lineage OS (Cyaongenmod) alapok amik életben tartanak egy telót.

2017. máj. 27. 13:33
 10/12 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

A másik felvetésem szintén a "tucat" kérdést boncolgatja. Mert manapság azt mondom, nem lehet már kitűnni a telefonokkal.

Kezdjük ott, hogy fél évente jönnek az újabbnál újabbak, ami az egyik évben újdonság, a másik évben már "réginek" hat. Plusz mindenki testre szabja a rendszert, vesz kiegészítő tokot, amivel egyedivé teheti.

Vagy megint másik, hogy ott vannak a kínai versenyzők is, én komolyan mondom nem tudom elsőre megállapítani hogy épp iPhone vagy valami jobb kínai telefon van az emberek kezében.

Ráadásul a mai világban ha valami megjelenik ami nem tucat, akkor arra azonnal rákap a világ és tucat lesz belőle.

2017. máj. 27. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!