Mennyi pénzt érdemes fizetni egy 4 éves (elvileg jó állapotú) 5s Iphone-ért?
Figyelt kérdés
Hirdetője szerint jó állapotú, apple üzletben vásárolt.
Nem tudom mennyi ideig működnek jól az 5s verziók(?)
2017. máj. 25. 17:37
1/9 anonim válasza:
40-50 ezer. Attól is függ, hogy hány gigás, meg hogy pontosan mit jelent a "jó állapot".
2/9 anonim válasza:
egy 4 éves telefonért már nonszensz fizetni, még akkor is ha apple..
3/9 A kérdező kommentje:
16 Gb-os, karcmentes, üvegfóliás, megkimélt-újszerű állapotú, garancia nyilván már nincs rá.
2017. máj. 25. 18:05
4/9 anonim válasza:
Mivel 16GB, max 40, de mivel 4 éves, ezért én 30-nál többet biztosan nem adnék érte.
5/9 anonim válasza:
16 giga kevés, bár 5S-hez elmegy, akksija gondolom már haldoklófélben van. én sem adnék 30-35nél többet érte. önmagában nem egy rossz telefon még most sem, de hosszútávra, nagyobb feladatokra már egyáltalán nem érdemes venni.
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem sok a 16 Gb. Nagy feladatai nem lennének, mert anyumnak gondoltam megvenni, telefonáláson kívül főleg fényképezés, Skype, Viber használatra. De en is az aksitól tartok, hogy mikor mondja be az unalmast.
2017. máj. 25. 21:53
7/9 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: ha tönkremegy az aksi, lehet cserélni? Ha igen mennyibe kerül kb?
2017. máj. 27. 09:26
8/9 bp1985 válasza:
Én adnék érte max 5000 ft-ot... Többet nem ér.
9/9 anonim válasza:
10-12 körül cseréli az alma akksikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!