Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5530- Nektek hány napig...

Nokia 5530- Nektek hány napig bírja az aksija?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 11:09
 1/5 anonim válasza:
100%
Lightos használattal 2-3 nap, extrém használattal 1 teljes nap.
2010. máj. 17. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem 4-5 nap és általában csak telefonálok vele napi 1 órát, ha zenét is hallgatok sokszor akkor 2-3 nap, ha játszok meg egész nap azon ülök akkor 1-2 nap :D

szóval attól függ, hogy mit csinálsz vele... :)

2010. máj. 17. 16:02
 3/5 A kérdező kommentje:
és úgy egyébként meg vagytok vele elégedve? (csak mert egy fórumon mindenki csak eladni akarja)
2010. máj. 17. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én megvagyok vele elégedve, nagyon jó kis teló és nem adnám el! :D

Hát figyu, attól függ, hogy milyen fórumon olvasol... olyanoknak bizots nem jön be, akik hozzávannak szokva a százezres felsőfelsőfelső kategóriás mobilokhoz...

de sztem egy samsung s5230-as összetenné a kezét ha meglátná a nokia tudását :)

attól függ, hogy neked mire van szükséged. számomra biztosít mindent ami kell: jó kamera benne, wifi, szépen szól a zene és király a felülete :D ennyi ;)

2010. máj. 18. 17:08
 5/5 anonim válasza:
Hogy Te mekkora egy zseni vagy. Nekem egy s5230-am van és két hetente töltöm, pedig nem is új már. Még szerencse hogy az a csodáás nokia olyan jó telefon hogy 4 napot ha kibír az már csoda.
2010. máj. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!