Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerver készítése vezetékes...

Szerver készítése vezetékes telefonhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom, hogy lehetséges lenne-e az, hogy interneten keresztül működjön több vezetékes telefon, és ezekhez külön azonosító lenne hozzárendelve, gondolok itt olyanokra hogy 101, 102 stb. ( nem egy házban lennének)

Mi kellhet hozzá milyen szerver, bérelni, vagy othonrol egy régebbi számítógépről is mehet.

Mintha régebben láttam volna egy ilyen cikket de kerestem és nem találtam rá. :(

Válaszokat előre is köszönöm.

2017. máj. 24. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Vezetékes telefon sosem működött számítógépről.

Vannak számítógépes telefonközpontok, de a központ akkor is a vezetékre van rákötve és utána van kiosztva házon belül a többi készülék.

Ha internetek keresztül akarsz beszélgetni mért nem használod a teamspeak, ventrilo, skype, discord valamelyikét? Ha interneten keresztül akarsz beszélgetni úgyis kelleni fog egy számítógép minden házba.

Vagy van még az ip alapú telefon. Bővebben itt: [link] De itt is kell mindenhova a szeléssavú internet.

2017. máj. 24. 12:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Van internet oda ahova be szeretném kötni, ilyesmire gondoltam, hogy venni telefonközpontot, azt rákötni a hálózatra, és ezen keresztül működhetne, esetleg, beüzemelni, egy számítógépet és azon futattni egy szervert, ahova rákapcsolódnának a telefonközpontok, a mennyiben ez lehetséges.
2017. máj. 24. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem hacsak a házak között nem húzol kábelt. A régi telefonok az áramerősség változtatásával küldenek jelet. Az internet szolgáltató nem lenne túl boldog ha rákötnél egy ilyen telefont a kábelére. Ráadásul jobb helyeken az internet üvegszálon fut úgyhogy ott meg is szakadna a kapcsolat. Marad az IP telefon ha mindenképp telefont akarsz.
2017. máj. 24. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!