Szerver készítése vezetékes telefonhoz?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy lehetséges lenne-e az, hogy interneten keresztül működjön több vezetékes telefon, és ezekhez külön azonosító lenne hozzárendelve, gondolok itt olyanokra hogy 101, 102 stb. ( nem egy házban lennének)
Mi kellhet hozzá milyen szerver, bérelni, vagy othonrol egy régebbi számítógépről is mehet.
Mintha régebben láttam volna egy ilyen cikket de kerestem és nem találtam rá. :(
Válaszokat előre is köszönöm.
Vezetékes telefon sosem működött számítógépről.
Vannak számítógépes telefonközpontok, de a központ akkor is a vezetékre van rákötve és utána van kiosztva házon belül a többi készülék.
Ha internetek keresztül akarsz beszélgetni mért nem használod a teamspeak, ventrilo, skype, discord valamelyikét? Ha interneten keresztül akarsz beszélgetni úgyis kelleni fog egy számítógép minden házba.
Vagy van még az ip alapú telefon. Bővebben itt: [link] De itt is kell mindenhova a szeléssavú internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!