Édesanyámnak szeretnék venni egy érintőképernyős okostelefont, nem túl olcsót, de nem túl drágát se szeretnék kb 23000 ft ig milyen telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 08:24
1/8 anonim válasza:
A 23 000 Ft-ot nem tudom értelmezni, ez a legalja kategória. Nekem egy Asus Zenfone Go-m van ez 40 e volt, ez egy jó kis középkategóriás telefon.
2/8 anonim válasza:
A inydeal-on van Doogee X5 max pro, az neki pont méret, ingyen házhoz szállitással.
4/8 anonim válasza:
Esetleg Alcatel OneTouch Pixi First OT-4024D
5/8 anonim válasza:
Ezt ajánlom:
Lenovo A1000.
Ez 20.000 Ft.
És Android 5 van rajta, teljesen jó.
De ez az összeg nagyon kevés egyébként.
6/8 anonim válasza:
Lenovo A1000-et én viszont nem ajánlom. Rokonom több mint egy éve használja és.... fagy és kb. hetente újra kell indítani, hogy csatlakozzon a wifi hálózatra. A frissítésekkel viszont nincs nagy panasz.
Kérdező: EUSTOCK HomTom, de abból inkább a H17 Pro-t, de az kb. 27E Ft. 2 GB RAM alá nem érdemes menni.
Kiegészítés: csak ebben az árkategóriában (30E Ft alatt) ajánlom, amúgy (nem sokkal) többért a Xiaomi Redmi Note 4A-t (vagy az Eustock oldaláról, de valaki a Hardverapron is árusítja, úgyhogy ott is érdemes körbenézni).
7/8 anonim válasza:
Nekem is Lenovo van és nem fagy.
Mondom
Lenovo A1000
Lenovo A2010.
Ezek.
8/8 anonim válasza:
Lenovo A1000-et ne vegyél a muternak. Nincs benne közelségérzékelő. Egy kollégám naponta akarja a falhoz baszkodni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!