Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy 11 éves lánynak Sony...

Egy 11 éves lánynak Sony Ericsson Satio?

Figyelt kérdés

Egy közösségi oldalon láttam, hogy egy 11 éves KISlánynak Satio-ja van. Hát azt hittem behalok! [amúgy a lányt ismerem] De szerintem egy 11 éves gyerek nem tud még kellőképpen vigyázni egy 120ezer ft értékű mobilra.

Szerintetek?

2010. máj. 16. 23:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem tud. Főleg, hogy ha összefut egy rosszarcú társasággal, akkor pillanatok alatt elveszik tőle.
2010. máj. 16. 23:30
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

hát ha a szülei megveszik neki akkor biztos vigyázni is tud rá ha meg nem akkor biztos kap újat

nekem is ilyen telefonom van és a kezelése nem a legkönnyebb szóval nem jó választás egy 11 éves lánynak :D

2010. máj. 16. 23:34
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges is neki. Én 22 éves vagyok, gond nélkül meg tudnám venni (magamnak), mégis tökéletesen elég a 2 éves, akkor is olcsón vett mobilom, wifin kívül mindent tud ami kell (és ki is használok mindent amit tud)...

Édesapámnak meg a nagyonsokéves, már akkor is gagyi mobil is elég.

Szóval ez csak rongyrázás, én sem értem miért kell a kis csitriknek felsőkategóriás mobil.

2010. máj. 16. 23:39
 4/22 anonim ***** válasza:
Ha megengedhetik maguknak akkor miért ne? Ha meg tud vigyázni rá akkor pláne miért ne? Ha felelőtlen és nem tud vigyázni a dolgaira, akkor egy gagyi 30ezer ft-s telefont is ugyanúgy elhagyhat...
2010. máj. 17. 02:57
 5/22 A kérdező kommentje:

Az oké, ha tudna is rá vigyázni... De mint mondtam ismerem a lányt, és hát nem éppen egy mintagyerek :D

Szerintem elég lett volna neki egy Corby, az nem drága, szóval nincs annyi pénz kidobva rá, ha nem tud rá vigyázni.

2010. máj. 17. 11:25
 6/22 anonim válasza:
11 évaes lánynak. Ha vigyázni tudna is rá, de nem túl sokat foglalkozna. Én 11/F vagyok de én mondjuk, ha nekem lenne egy ilyen mobilom, biztos egésznap rajta lógnék csinálnék .bat .vbs fájlokat kiprobálnám rajta shutdown -s -t 60 "wer" -c meg ilyesmiket mivel ez egy operációs rendszerű telefon
2010. máj. 17. 12:47
 7/22 anonim ***** válasza:
Az kemény! nekem egy gagyi nokia 2630-om van.ha a szülei megengedik neki akkor felőlem! De én nem tartom jó ötletnek hogy egy 11 éves lánynak sony ericsson satio-ja legyen!
2010. máj. 17. 15:30
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel nincs semmi baj! Amit nem értek mit érdekel téged, hogy milyen telefonja van? Miért akar mindenki a másik pénztárcájával gazdálkodni? Ha a szüleinek ennyire jól megy inkább örülhetnénk, hogy ők megtehetik. Jó én 16/F vagyok és a saját pénzemből vett samsung s5230-al kell beérnem! Persze vannak nálam rosszabb és jobb helyzetben levők is. Mindenki a saját dolgával legyen elfoglalva. Szerintem nem gáz, hogy egy ilyen telója van a lánynak... Aki megteheti, az tegye meg! Én inkább ennyi pénzért veszek 4 telefont, de nem vagyunk egyformák!
2010. máj. 17. 15:59
 9/22 anonim ***** válasza:

mi közöd van neked,hogy másnak milyen telefonja van?

csak irigy vagy másra mert nem teheted meg,hogy olyanod legyen

2010. máj. 17. 18:36
 10/22 A kérdező kommentje:

utolsó: hát nagyon tévedsz xDxD ezt a telefont csak az összesórolt pénzemből megvehetném 3x, ha a szüleim vennék akkor meg havonta 3 ilyen telót vehetnék :D

De szerintem feleseg ennyit egy mobilra költeni :D

2010. máj. 17. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!