Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet kezdeni valamit a vízbe...

Lehet kezdeni valamit a vízbe esett mobillal?

Figyelt kérdés
Esett már vízbe valaha a telefonotok? Ha igen, meg lehetett javítani? Mennyibe került? Köszi a válaszokat... :):
2010. máj. 16. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
ha szerencséd van és elég gyors vagy(fénysebességgel kiszeded az akksit) akkor van esélyed h 1-2 nap száradás után (nem RADIÁTOR és HAJSZÁRÍTÓ!!!) csak úgy leteszed vhova , hogy életre kell. max akksi csere. bár a mai mobilok...lehet már főpanel csere nélkül nem úszod meg,az meg nem garis telónál = vehetsz új telefont
2010. máj. 16. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
en tudlak uberelni.... en klotyoba ejtettem es miutan kiszedtem!!! szepen megmostam kivu belul,megbprobaltam bekapcsolni. Termeszetesen nem sikerult de aztan 2 honap szaradas utan kivancsisagbol kiprobaltam es mukodott es azota is mukodik (tobb mint 2 eve) ... amugy kerdesre valasz: szedd szet ahogy tudod es legalabb 2-3 napot hagyd szaradni
2010. máj. 16. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem lehet! a kilyelzővel például semmi baj nem lehet! De én nem tudom nekem még egy mobilom se esett vízbe!
2010. máj. 17. 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy hete esett a vízbe, szét volt szedve azóta is, de semmi... Egyik ismerősömnek ugyanolyan telefonja van, mint az enyém, ma beletettem az én mobilomba az ő akksiját, és működött! Csak a képernyő foltos picit...de inkább legyen az, minthogy ne működjön...
2010. máj. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!