Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy lehetséges beázás után...

Egy lehetséges beázás után érdemes bevizsgáltatni a telefont?

Figyelt kérdés
Tegnap megáztam a felhőszakadásban, Z5 készülékem pedig a mellső zsebemben volt. Mikor hazaértem a kamerája párás volt, illetve úgy érzékelte csatlakoztattam a Hedsetet... Késő estére eltűnt a párásodás, szerencsére. Bár semmi gond a működésével, de érdemes lenne bevizsgálni?
2017. máj. 21. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
..ésbmit vizsgáljanak be?
2017. máj. 21. 10:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát, hogy milyen mértékű volt a beázás, vagy keletkezett-e belül oxidréteg? Bár mivel nincs semmi meghibásodás így lehet felesleges. De a párásodás ilyesztő volt...
2017. máj. 21. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel ilyenkor elszinezdődnek benne az indikátor papírok, a garancia már úgy is ugrott.. ha szerencséd van müködik tovább, ha nincs akkor idő elött elhalálozik.. majd kiderül
2017. máj. 21. 13:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Műkődik minden. Akkor jó, nem foglalkozok vele. Gari már lejárt.
2017. máj. 21. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!