Hol vegyek telefont?
Nagyon reg gyujtottem egy uj telefonra amit mar regota szeretnek megvenni.(galaxi s7edge)
Nemreg meg is vettem egy gsm boltban, amit elotte tobb helyen megkerdeztem hogy megbizhato e, mindenki szerint az, ezert belevagtam. Nagyjabol 5oran keresztul mukodott majd kikapcsolt kiirta hogy blokkolva van. Elvittem egy masik telefonoshoz kiderult hogy kivan uttetve,es hogy lopott a telefon stb..nem volt egyszeru de vissza szereztuk a penzt, amibol most szeretnek venni egy ujat de nemtudom hogy hol. :( 145ezrem van ra annyibol rendes telefonosban nem tudok venni..baratnom az europarknal levo (telefon adas vetel) gsm boltra eskuszik. Velemenyek esetleg rola? Vagy hol tudnek meg venni ennyiert ami tenyleg jo es megbizhato? Nagyon koszonom a valaszokat elore is!
190ért tudsz megbízható helyen venni, gyűjtsél még
olyan hogy megbízható gsm nincs, mindenhol vannak lopott, tiltott telefonok
Én ha bármi kell, telefon, notebook, bármi ami elektronikai akkor Media Marktból veszem.
Nem mindig segítenek elsőre de ha az ember nyomatékosít akkor mindig segítenek.
Tapasztalatom szerint más áruházban rosszabb a helyzet.
Szóval Media Markt-ot javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!