Attól, hogy egy amoled kijelző beég, attól még kivállóan fog működni továbbra is?
Figyelt kérdés
Magyarul attól még ugyanúgy fog érzékelni, illetve működni, csak annyi, hogy az a sárga csík ott lesz halványan? Vagy, valamiben gátolja ez a működést hosszú távon? A válaszokat köszönöm.2017. máj. 19. 23:13
1/4 anonim válasza:
Működni fog továbbra is. A beégés nem egy csík a kijelzőn. Nézz utána. De ritkaság, hogy beég. Az Always on funkció okosan át van gondolva. Pár percenként helyet változtat az óra, pont a beégést elkerülendő. 5 évig használtam Note 1-est, nem égett be. Utána még volt 2 Samsungom, szintén nem volt vele gond. Most ki akartam próbálni valami újat, pár napja egy Huaweit használok. De őszintén szólva nem tetszik, úgyhogy jön vissza a Samsung. Nem kell tartanod az amoled beégéstől, kicsi az esélye, hogy megtörténik.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor az mi amikor egy alig látható halovány sárga csík van a kijelzőn?
2017. máj. 19. 23:34
3/4 anonim válasza:
Az beégésnek számít, de elképzelhető, hogy kijavítaható. Ha beírod YouTube-ra 'screen burn fix' akkor kidob pár videót, amiket lejátszva esetleg eltűnik ez a csík, 2-9 órás egy ilyen videó. Ezeknek a lényege, hogy a piros-zöld-kék színeket vibráltatva úgymond visszaugrasztja a pixeleket a normál állásába, ez persze nem garantálható.
4/4 anonim válasza:
Nekem már elmúlt 3 éves a galaxy tab s em és egyáltalán nem égett még be
Tuti nem ez a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!