Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak a tmobile-nál kell...

Csak a tmobile-nál kell adategyeztetést csinálni vagy a többi szolgáltatónál is?

Figyelt kérdés
2017. máj. 19. 20:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Semmi nem kell hozzá csak egy személyi.

Vittem a tesómét, és az anyukámét is.

Mind a 2 számot + a sajátomat elintéztem!

Nem volt gond!"

Elég szomorú.

Pont ez volna a lényeg hogy ne lehessen más nevében igazolni.

2017. máj. 21. 23:26
 12/15 A kérdező kommentje:

Családtagok!

Én amúgy is mi van ha neten intézem el? Ott ki ellenőriz?

2017. máj. 21. 23:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem csak szomorú, de több előírást (törvényt) is megszeg a szolgáltató is és az ügyfél is.

(bár a kormányt sem érdeklik ezek a dolgok, csak ha szigorításról, büntetésről van szó...)

Mit tesz a szolgáltató, ha beállít hozzájuk egy 13-14 éves gyerek a család összes sz.ig.-ával adategyeztetésre?

Vagy egy hajléktalan, a 10 db SIM-jével, amiket akkor lát először és utoljára?

Sokszor 10 SIM nem veszélyes, csak párszor 100?

Szerintem más van itt a háttérben nem az aktuális sláger/terrorista fedősztori...

2017. máj. 22. 12:38
 14/15 A kérdező kommentje:

Gondold már végig, hogy neten, hogy lehet elintézni.

Találsz egy mobilt meg egy személyit az utcán és kb. ennyi!

2017. máj. 22. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is erről beszélek. (nem értetted az iróniát...) A kormány által előadott indok (amiért előírták az adategyeztetést) így biztosan nem állja meg a helyét. Ez az egész -ilyen formában- felesleges és értelmetlen...

Az állítólagos terroristákra nem lesz hatással (körbe röhögik), de legalább nekünk (kártyásoknak) kényelmetlen és újabb szigorítás. Vagy ez volt a cél? Könnyen lehet...

2017. máj. 23. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!