Csak a tmobile-nál kell adategyeztetést csinálni vagy a többi szolgáltatónál is?
"Semmi nem kell hozzá csak egy személyi.
Vittem a tesómét, és az anyukámét is.
Mind a 2 számot + a sajátomat elintéztem!
Nem volt gond!"
Elég szomorú.
Pont ez volna a lényeg hogy ne lehessen más nevében igazolni.
Családtagok!
Én amúgy is mi van ha neten intézem el? Ott ki ellenőriz?
Nem csak szomorú, de több előírást (törvényt) is megszeg a szolgáltató is és az ügyfél is.
(bár a kormányt sem érdeklik ezek a dolgok, csak ha szigorításról, büntetésről van szó...)
Mit tesz a szolgáltató, ha beállít hozzájuk egy 13-14 éves gyerek a család összes sz.ig.-ával adategyeztetésre?
Vagy egy hajléktalan, a 10 db SIM-jével, amiket akkor lát először és utoljára?
Sokszor 10 SIM nem veszélyes, csak párszor 100?
Szerintem más van itt a háttérben nem az aktuális sláger/terrorista fedősztori...
Gondold már végig, hogy neten, hogy lehet elintézni.
Találsz egy mobilt meg egy személyit az utcán és kb. ennyi!
Én is erről beszélek. (nem értetted az iróniát...) A kormány által előadott indok (amiért előírták az adategyeztetést) így biztosan nem állja meg a helyét. Ez az egész -ilyen formában- felesleges és értelmetlen...
Az állítólagos terroristákra nem lesz hatással (körbe röhögik), de legalább nekünk (kártyásoknak) kényelmetlen és újabb szigorítás. Vagy ez volt a cél? Könnyen lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!