Domino Fix Extra Sim díjcsomagban az 1GB internet tényleg ingyen van?
Figyelt kérdés
Most vettem új Sim kártyát új telefonszámmal 1990Ft-ért. Ha lekérdezem az egyenleget, azt írja ki 0 Ft van, viszont simán tudok hívni, és mobilnetezni is. Állítólag 80perc ingyen lebeszélhetőség van a csomagba, 1 GB net, 5 sms,mindez egy évig érvényes. Kérdésem az lenne, h ha mobilnetezek az ugye ingyenes? Nem fog kiszámlázni semmi óriási összegeket majd. Csak mert hogy az 1GB netből még mennyi van hátra azt SEHOL sem tudom lekérdezni. Ha elfogy, akkor a net is használhatatlanná válik?észreveszem? Vagy folytatódik kemény összegekért...2017. máj. 19. 11:04
1/6 anonim válasza:
Egy nagy , örök titkot elárulok neked, de el ne mondd senkinek !!!
Hivd fel az ügyfélszolgálatot, tudnak neked mondani újakat.
2/6 anonim válasza:
1990 forintért van, nincs ingyen. Nem tudod nézni sehol, hogy mennyi van még, ajándék neteknél így szokták sajnos. Ha elfogy, nem lesz neted, biztosan fel fog tűnni.
3/6 lali51 válasza:
Azt írják: Domimino fix extra havi 80 perc beszélgetés 1Gb internet van a csomagban időszaki díj 0 ft.10Gb extra adatforgalom ajándék,ami az első két hónapban felhasználható.
4/6 anonim válasza:
Ja, milyen jól járt volna, ha inkább vár egy évet.
5/6 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. máj. 13. 21:32
6/6 anonim válasza:
Semmi, csak azon akartam poénkodni, hogy az 1éves kérdésedre írja válaszul a jelenlegi feltételeket. Teljesen érdektelen a kérdés szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!