Ma elejtettem a telefonomat, és nem tudom hogy lett-e baja, mert tele van karcokkat az oldalán (mély karcokkal) és nagyon sajnálom, ti ejtettétek már el a telefonotokat? és lett valami baja?
Ha működik és nem tört be a kijelző, akkor komolyabb baja nem lett.
A gombos Nokiámat annyiszor ejtettem már le, hogy kinézetre olyan, mintha fociztak volna vele. Természetesen hibátlanul működik.
Jelenlegi telefonomra vigyázok, tokban van és eddig csak a térdemről és az ágyról csúszott le párszor. Baja nyilván ennyitől nem lett.
Mindegyiket ejtettem már le.
A nagyon régiekkel csak annyi történt, hogy 3 helyről kellett összeszedni (telefon, fedlap és aksi), a műanyag kijelzők túl kicsik voltak és eleve aksi nélkül olyan könnyű volt a telefon, hogy komolyabb baja nem lehetett.
Később max. egy kis karc a fém kereten, vagy pl. az iPhone 4-esem hátsó üvegének sarkáról lepattant egy kis darab, de szerencsém volt, „pofára” sosem ejtettem, így komolyabb károsodása nem volt. Innentől legalább ezer közül is meg tudtam ismerni, melyik az enyém :-)
De nem jellemző ez az ügyetlenség, általában új korában, egyetlen egyszer szokott velük megtörténni. Ahogy azt Murphy bátyánk előírja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!